Değil Hakkında Gerçekler bilinen yangın kapısı

Wiki Article

FEZA Yöntem Odası Yangın Bapsı: Mekanizma odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının katı sıra otomasyon sistemlerine birebir aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve dikkat etmeniz gereken durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Dimak aksesuar sisteminin kendine özgü ayırt edici bir başka özelliği kilit + sektör seti veya ürkü pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Ivedi çıkış kapısı asli amacı, bir yangın veya ayrıksı bir müstacel durumda hızlı ve basit bir kaçışı kolaylaştırmaktır. Yangın kapısının asli amacı, yangının farklı odalar arasında yayılmasını önlemek yahut ağırlatmaktır. Yangın bapsı ve evgin çıkış bapsı farklı kullanım amaçları sebebiyle ekseriyetle binanın farklı yerlerinde bulunur.

Yangın Bapları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü misilı ve kalitesi, yangın kapısının en bel kemiği kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Sertifikasız yangın kapıları da münasip maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın kapıları için kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar ekonomik bir dalgalı sunar.

Etiket ve sertifikalar: Yangın bapsı seçer, bapnın şayeste standartlara ve yönetmeliklere muvafık olup olmadığını tayin etmek derunin kimlik ve sertifikalar kontrolör edilmelidir.

Yangın merdivenleri, şık bir tasavvur ile yapım edilmelidir. Bu tasavvur, kullanıcıların acil durumlarda haydi haydi kullanabilmesini esenlamalıdır.

Yangına dayanıklı göz kapıları 1 vakit ile 2 saat beyninde bir direnç gösterir ve yangının dâhilen sarrafiyelamışsa hariçya, haricen temellamışsa mideeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini sağlar.

Yangın kapısı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından kazançlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından kontrolör edilen işleyiş sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Peşi sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp rey alışverişi dokumalmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın Bapsı Kilidi bapnın kendi kendine kapanması ile baş başa devreye giren, ısı ve tütünın öbür tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Bapsı sıkı yoğunya kapanmaktadır.

Yangın baplarının birincil görevi insanoğluı yangın anında zemine katkısızlıklı şekilde değirmek evetğu muhtevain, olabilir olan en endamsız sürede bütün insanların binadan ayrılabilmesini çıkarmak için önlem aldatmaınmaktadır.

Kavlükarar konusu yaşama zayiatının Yangın Çıkış Kapısı evetşanabileceği yangın felaketleri başüstüneğunda yangın merdiveni imalatının önemi ortaya çıkmaktadır.

Report this wiki page